Kryefaqja

Kryefaqja

Produkte te reja

Produkte të reja

Produktet më të shitura

 • Pjaster flokesh Imetec 11464
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -2 000 ALL
  • I ri

  Pjaster flokesh Imetec 11464

  Çmimi i rregullt 3 990 ALL -2 000 ALL Çmimi 1 990 ALL

 • TAVE ME FORME PER KEK TVS0037
  Vështrim i shpejtë
  • -600 ALL
  • I ri

  TAVE ME FORME PER KEK TVS0037

  Çmimi i rregullt 1 490 ALL -600 ALL Çmimi 890 ALL
  Permban shtresa jo-ngjitese dhe dy shtresa alumini te perzierame rere. Prezenca  e aluminit ne shkallë të lartë garanton shperndarje te shkëlqyer te nxehtësisë dhe  stabilitetit. Kjo do të thotë kursim te energjis dhe ekonomike. Nuk permban nikel dhe metale te demshme.