Produkte te reja

Produkte të reja

Lavatrice

Filtrat aktiv

 • Lavatrice Electrolux EW6F421B
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • I ri

  Lavatrice Electrolux EW6F421B

  Çmimi 87 990 ALL
  • Sistem SensiCare: Programim automatik i ciklit te larjes ne varësi të ngarkesës
  • Time Manager: Programim manual i kohes së ciklit të larjes
  • SoftPlus: Siguron butesi dhe arome me te gjate
  • Program Antialergjik me avull: Cilesi më e lartë n larje dhe eleminim bakteresh
 • LAVATRICE LG F4WN209S6TE
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  LAVATRICE LG F4WN209S6TE

  Çmimi 69 990 ALL
 • Lavatrice Whirlpool FFB...
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -18 000 ALL
  • I ri

  Lavatrice Whirlpool FFB...

  Çmimi i rregullt 66 990 ALL -18 000 ALL Çmimi 48 990 ALL
  • 6Th Sense Technology: Rregullim automatik i konsumit te energjise, kohes dhe ujit ne varesi te ngarkeses dhe llojit te materialit nepermjet 6 sensoreve
  • FreshCare+ : Program i cili siguron rifreskimin e fibrave te rrobave dhe parandalimin e baktereve ne kazan
  • Programe speciale për rroba të veçanta
 • Lavatrice Whirlpool FFL...
  Vështrim i shpejtë
  • -15 000 ALL
  • I ri

  Lavatrice Whirlpool FFL...

  Çmimi i rregullt 59 990 ALL -15 000 ALL Çmimi 44 990 ALL

  6Th Sense Technology: Rregullim automatik i konsumit te energjise, kohes dhe ujit ne varesi te ngarkeses dhe llojit te materialit nepermjet 6 sensoreve

  -FreshCare + : Program avulli ne fund te cdo programi larjeje, I cili siguron rifreskimin e fibrave dhe formimin e baktereve ne kazan

  Artikujt e fundit në gjendje
 • Lavatrice AEG L6FBI48S
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavatrice AEG L6FBI48S

  Çmimi 69 900 ALL
  Teknologjia e motorrit Inverter garanton efiçencë më të lartë në energji, si dhe nivel zhurme më të reduktuar. ProSense Technology - Pajisja mundeson rregullimin automatik te kohës, konsumit të ujit dhe energjisë në varësi të ngarkesës.
 • Lavatrice AEG L6FEG49S
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -20 000 ALL
  • I ri

  Lavatrice AEG L6FEG49S

  Çmimi i rregullt 99 990 ALL -20 000 ALL Çmimi 79 990 ALL
  • Pro Sense technology: Rregullim automatik I kohes, konsumit te ujit dhe energjise ne varesi te ngarkeses
  • Soft Plus: Rregullim automatik i shperndarjes se aromatizuesit, ruan fibrat dhe i ben rrobat me te buta

  Artikujt e fundit në gjendje
 • Lavatrice AEG L6FLG48S
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavatrice AEG L6FLG48S

  Çmimi 83 990 ALL

  Teknologjia e motorit Inverter garanton efiçencë më të lartë në energji, si dhe nivel zhurme më të reduktuar.

  Pajisja mundeson rregullimin automatik te kohës, konsumit të ujit dhe energjisë në varësi të ngarkesës.
  Falë programit Soft Plus rrobat tuaja do të ruajne freski dhe butesi me te gjate.

 • Lavatrice AEG L6FLI48S
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • I ri

  Lavatrice AEG L6FLI48S

  Çmimi 79 990 ALL
 • Lavatrice AEG L7FBE48S
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -19 000 ALL
  • I ri

  Lavatrice AEG L7FBE48S

  Çmimi i rregullt 92 990 ALL -19 000 ALL Çmimi 73 990 ALL
 • Lavatrice AEG L7FEC41S
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -22 000 ALL
  • I ri

  Lavatrice AEG L7FEC41S

  Çmimi i rregullt 120 990 ALL -22 000 ALL Çmimi 98 990 ALL
  • Modelet e lavatriçeve Aeg seria e 7 me teknologji motorrike Okoinverter Permanent Magnet ju ofron efiçencë më lartë të energjise, më pak zhurmë dhe performance afatgjate.
  • Pro Sense technology: Rregullim automatik i kohes, konsumit te ujit dhe energjise në varësi te ngarkesës
  • Nepermjet programit Pro Steam ju do te keni 30% me pak rrudha tek materialet tuaja si dhe rifreskim i shpejte.
  • Teknologjia Soft Plus do ju siguroje rregullim automatik të shpërndarjes së aromatizuesit, ruan fibrat dhe i bën rrobat tuaja më të buta
 • Lavatrice ECOLUX WM 601N
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -7 000 ALL
  • I ri

  Lavatrice ECOLUX WM 601N

  Çmimi i rregullt 34 990 ALL -7 000 ALL Çmimi 27 990 ALL
 • Lavatriçe VOX WM1070-YT
  Vështrim i shpejtë
  • -12 000 ALL
  • I ri

  Lavatriçe VOX WM1070-YT

  Çmimi i rregullt 44 900 ALL -12 000 ALL Çmimi 32 900 ALL
 • Lavatriçe Vox WM1415-YT2QD
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavatriçe Vox WM1415-YT2QD

  Çmimi 59 990 ALL
 • Lavatrice VOX WM1495-YT1QD
  Vështrim i shpejtë
  • -11 000 ALL
  • I ri

  Lavatrice VOX WM1495-YT1QD

  Çmimi i rregullt 59 990 ALL -11 000 ALL Çmimi 48 990 ALL
 • Lavatriçe Miele WSD 123 WCS
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavatriçe Miele WSD 123 WCS

  Çmimi 145 990 ALL

   KA SASI GJENDJE

  Artikujt e fundit në gjendje
 • Lavatrice Samsung...
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -11 000 ALL
  • I ri

  Lavatrice Samsung...

  Çmimi i rregullt 49 990 ALL -11 000 ALL Çmimi 38 990 ALL
  • Hygiene Steam -Cikli Hygiene Steam përmirëson cilësinë e pastrimit të rrobave tuaja pa trajtim paraprak. Ai çliron avull nga fundi i kazanit, në mënyrë që çdo artikull të jetë plotësisht i përfshirë nga avulli. 
  • Teknologjia Digital Inverter përdor magnete të fuqishme për një performancë më të fuqishme, por është më e qetë dhe konsumon më pak energji se një motor universal. 
  • Drum Clean - Mbajeni pjesën e brendshme të lavatriçes të pastër dhe higjienike. Drum Clean + heq 99,9% të baktereve që shkaktojnë aroma të këqija nga kazani. Nuk ju nevojiten detergjentë të ashpër ose të kushtueshëm, sepse ajo përdor një kombinim të njomjes, pulsimit dhe rrotullimit me shpejtësi të lartë.
 • Larese-Tharese Whirlpool...
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -44 000 ALL
  • I ri

  Larese-Tharese Whirlpool...

  Çmimi i rregullt 109 990 ALL -44 000 ALL Çmimi 65 990 ALL

  Rregullim automatik i konsumit te energjise, kohes dhe ujit ne varesi te ngarkeses dhe llojit te materialit nepermjet 6 sensoreve.
   -FreshCare + : Program avulli ne fund te cdo programi larjeje, I cili siguron rifreskimin e fibrave dhe formimin e baktereve ne kazan

 • Larese-tharese Samsung...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Larese-tharese Samsung...

  Çmimi 89 990 ALL