Kryefaqja

Kryefaqja

Produkte te reja

Produkte të reja

TRANSPORTI

  • Ju mundësojmë transportin e pajisjeve tuaja nga e Hëna në të Shtunë

  • Brenda qytetit te Shkodres pa pagese. Jashte qytetit kundrejt tarifave minimale.

  • Montim, garanci dhe asistencë teknike të specializuar për pajisjen që ju bleni në dyqanin tone.