Produkte te reja

Produkte të reja

Gatuese buke


Filtrat aktiv

 • Gatues buke Ariete 133
  Vështrim i shpejtë
  • -4 910 ALL
  • I ri

  Gatues buke Ariete 132

  Çmimi i rregullt 14 900 ALL -4 910 ALL Çmimi 9 990 ALL
 • Gatues buke Tefal PF240E38
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -6 090 ALL
  • I ri

  Gatues buke Tefal PF240E38

  Çmimi i rregullt 23 990 ALL -6 090 ALL Çmimi 17 900 ALL
 • GATUESE MULTICOOKER ME...
  Vështrim i shpejtë
  • -2 000 ALL
  Nuk ka stok

  GATUESE MULTICOOKER ME...

  Çmimi i rregullt 17 990 ALL -2 000 ALL Çmimi 15 990 ALL
 • Gatues Buke Tefal PF210138
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Gatues Buke Tefal PF210138

  Çmimi 21 490 ALL
 • Imetec Zero-Glu F7901
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • I ri

  Imetec Zero-Glu F7901

  Çmimi 44 990 ALL

  Imetec Zero-Glu është një makinë buke dhe ëmbëlsirash pa gluten, e krijuar posaçërisht për celiacët dhe intolerantët ndaj glutenit: bukë e bërë në shtëpi dhe ëmbëlsira të pasura dhe të shijshme çdo ditë. Me 20 programe për përpunimin e llojeve të ndryshme të miellit: shtatë programe pa gluten me miell për të sëmurët koeliakë, gjashtë programe dietike dhe shtatë programe tradicionale. Imetec Zero-Glu është i lehtë për t'u përdorur: brumos, fermenton (edhe brumin e thartë) dhe gatuan, ka një sinjal akustik që paralajmëron kur procesi përfundon. Tre nivele të ndryshme të skuqjes së bukës dhe ndriçim i programueshëm deri në 15 orë për një bukë gjithmonë të freskët të bërë me rehati maksimale. Përfshihen tre kallëpe të ndryshme krokante dhe të shijshme: ciabatta, bagels dhe bukë në feta.