Produkte te reja

Produkte të reja

Tenxhere

Tenxhere

Filtrat aktiv

 • Tenxhere Korkmaz A1536 Diva
  Vështrim i shpejtë
  • -3 640 ALL

  Tenxhere Korkmaz A1536 Diva

  Çmimi i rregullt 9 100 ALL -3 640 ALL Çmimi 5 460 ALL
 • Tenxhere Korkmaz A1479
  Vështrim i shpejtë
  • -1 720 ALL

  Tenxhere Korkmaz A1479

  Çmimi i rregullt 8 600 ALL -1 720 ALL Çmimi 6 880 ALL
 • Tenxhere Korkmaz A1485
  Vështrim i shpejtë
  • -3 700 ALL

  Tenxhere Korkmaz A1485

  Çmimi i rregullt 12 200 ALL -3 700 ALL Çmimi 8 500 ALL
 • Tenxhere me presion Tefal P2534441
  Vështrim i shpejtë
  • -4 910 ALL
  • I ri

  Tenxhere me presion Tefal...

  Çmimi i rregullt 17 900 ALL -4 910 ALL Çmimi 12 990 ALL
 • Tenxhere Korkmaz A1519
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Tenxhere Korkmaz A1519

  Çmimi 6 700 ALL
 • Tenxhere Korkmaz A1805/1
  Vështrim i shpejtë
  • -840 ALL
  • I ri

  Tenxhere Korkmaz A1805/1

  Çmimi i rregullt 2 800 ALL -840 ALL Çmimi 1 960 ALL
 • Tenxhere Korkmaz A1805/2
  Vështrim i shpejtë
  • -990 ALL
  • I ri

  Tenxhere Korkmaz A1805/2

  Çmimi i rregullt 3 300 ALL -990 ALL Çmimi 2 310 ALL
 • Tenxhere Korkmaz A1805/3
  Vështrim i shpejtë
  • -1 050 ALL
  • I ri

  Tenxhere Korkmaz A1805/3

  Çmimi i rregullt 3 500 ALL -1 050 ALL Çmimi 2 450 ALL
 • Tenxhere Gatimi VP0838
  Vështrim i shpejtë
  • -3 500 ALL
  • I ri

  Tenxhere Gatimi VP0838

  Çmimi i rregullt 8 690 ALL -3 500 ALL Çmimi 5 190 ALL

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook II Kodi: VP0838, Material alumin me 3 shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte, Per gatime te shumellojshme ne kuzhine, Teknologji ThermoFlow për shpërndarje të shkëlqyeshme të nxehtësisë ne menyre te barabarte, Doreza ergonomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk djeg duart gjate perdorimit, Për gatim më të thjeshtë, tenxhere ka një shkallë matëse brenda saj, Paisur edhe me kapakun perkates prej qelqi, Dimensione: 40 x 28 x 23 cm, Kapaciteti: 13 liter.

 • Tenxhere VP0185
  Vështrim i shpejtë
  • -6 100 ALL
  • I ri

  Tenxhere VP0185

  Çmimi i rregullt 10 990 ALL -6 100 ALL Çmimi 4 890 ALL

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook II Kodi: VP0185, Material alumin me 3 shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte, Per gatime te shumellojshme ne kuzhine, Teknologji ThermoFlow për shpërndarje të shkëlqyeshme të nxehtësisë ne menyre te barabarte, Doreza ergonomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk djeg duart gjate perdorimit, Për gatim më të thjeshtë, tenxhere ka një shkallë matëse brenda saj, Paisur edhe me kapakun perkates prej qelqi, Dimensione: 35 x 24 x 17 cm. Kapaciteti: 6.5 liter.

 • Tenxhere Gatimi Pour&Cook...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook...

  Çmimi 2 190 ALL

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook II. Kodi: VP0182. MATE qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte. Tenxherja e domosdoshme universale me kapak, mundëson përgatitjen më të lehtë dhe më të shpejtë të ushqimeve të ndryshme. Përdorimi i saj i gjithanshëm do ta bëjë më të lehtë për ju të përgatitni supa të shijshme, supë, rizoto etj. Teknologji ThermoFlow për shpërndarje të shkëlqyeshme të nxehtësisë ne menyre te barabarte. Doreza e gjate ergonomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk djeg duart gjate perdorimit. Për gatim më të thjeshtë, tenxherja ka një shkallë matëse brenda saj. Paisur edhe me kapakun perkates prej qelqi. Diameter: 16 cm. Kapaciteti: 1 liter.

 • Tenxhere Gatimi VP0183
  Vështrim i shpejtë
  • -2 510 ALL
  • I ri

  Tenxhere Gatimi VP0183

  Çmimi i rregullt 5 000 ALL -2 510 ALL Çmimi 2 490 ALL

  Tenxhere Gatimi Pour&Cook II. Kodi: VP0183. Material alumin me 3 shtresa celiku inoks qe sigurojne ngrohje dhe pergatitje te shpejte. Per gatime te shumellojshme ne kuzhine. Teknologji ThermoFlow për shpërndarje të shkëlqyeshme të nxehtësisë ne menyre te barabarte. Doreza ergonomike rezistente ndaj nxehtesise qe nuk djeg duart gjate perdorimit. Për gatim më të thjeshtë, tenxhere ka një shkallë matëse brenda saj. Paisur edhe me kapakun perkates prej qelqi. Diameter: 20cm. Kapaciteti: 2 liter.

 • TENXHERE 20 CM VIRTUS TVS0455
  Vështrim i shpejtë
  • -900 ALL
  • I ri

  TENXHERE 20 CM VIRTUS TVS0455

  Çmimi i rregullt 3 890 ALL -900 ALL Çmimi 2 990 ALL

  VIRTUS INDUCTION

 • Tenxhere e thelle 24 cm...
  Vështrim i shpejtë
  • -700 ALL
  • I ri

  Tenxhere e thelle 24 cm...

  Çmimi i rregullt 2 690 ALL -700 ALL Çmimi 1 990 ALL