Produkte te reja

Produkte të reja

Frigoriferë

Filtrat aktiv

 • Frigorifer Skyworth SRM-395CBX
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -70 000 ALL
  • I ri
  Nuk ka stok

  Frigorifer Skyworth SRM-395CBX

  Çmimi i rregullt 139 990 ALL -70 000 ALL Çmimi 69 990 ALL

  NUK KA SASI GJENDJE

  Out-of-Stock
 • Frigorifer Hitachi R-VG540PRU7 (GPW)
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Frigorifer Hitachi...

  Çmimi 135 990 ALL
 • Frigorifer Hitachi R-BG410PRU6 (GPW)
  Vështrim i shpejtë
  • -21 000 ALL
  • I ri

  Frigorifer Hitachi...

  Çmimi i rregullt 104 990 ALL -21 000 ALL Çmimi 83 990 ALL
 • Frigorifer Whirlpool W7 821O K
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Frigorifer Whirlpool W7 821O K

  Çmimi 89 990 ALL
 • Frigorifer Tecnotek...
  Vështrim i shpejtë
  • -5 010 ALL
  • I ri

  Frigorifer Tecnotek...

  Çmimi i rregullt 35 000 ALL -5 010 ALL Çmimi 29 990 ALL
 • Frigorifer Whirpool BTNF...
  Vështrim i shpejtë
  • -20 000 ALL
  • I ri

  Frigorifer Whirpool BTNF...

  Çmimi i rregullt 99 000 ALL -20 000 ALL Çmimi 79 000 ALL
 • Frigorifer Hitachi R-BG410PRU6(GBK)
  Vështrim i shpejtë
  • -21 000 ALL
  • I ri

  Frigorifer Hitachi...

  Çmimi i rregullt 104 990 ALL -21 000 ALL Çmimi 83 990 ALL
 • Frigorifer Electrolux...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Frigorifer Electrolux...

  Çmimi 79 990 ALL
 • Frigorifer Tecnotek...
  Vështrim i shpejtë
  • -7 100 ALL
  • I ri

  Frigorifer Tecnotek...

  Çmimi i rregullt 47 000 ALL -7 100 ALL Çmimi 39 900 ALL
 • Frigorifer Samsung...
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -9 090 ALL
  • I ri

  Frigorifer Samsung...

  Çmimi i rregullt 76 990 ALL -9 090 ALL Çmimi 67 900 ALL


 • Frigorifer Samsung...
  Vështrim i shpejtë
  • -6 400 ALL
  • I ri

  Frigorifer Samsung...

  Çmimi i rregullt 75 990 ALL -6 400 ALL Çmimi 69 590 ALL
  • Teknologjia SpaceMax™ - Ruani më shumë ushqime në frigoriferin ekstra të madh 385 litra me një dizajn me thellësi standarde 600 mm, që do të gërshetohet në mënyrë të përkryer me kabinetet e kuzhinës. Izolimi me efikasitet të lartë me teknologjinë SpaceMax™ i bën paretet shumë më të holla. Prandaj, ajo krijon më shumë hapësirë ruajtjeje pa dalë nga sipërfaqja e punës.
  • Ftohje nga të gjitha anët - Sigurohuni që i gjithë ushqimi juaj të ftohet siç duhet, kudo që të ndodhet. Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh çdo ndarje në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe.
  • No Frost - Shmangni humbjen e kohës dhe shkrirjen manuale të frigoriferit. Teknologjia No Frost përmirëson qarkullimin e ajrit për të ruajtur një temperaturë konstante, që parandalon akumulimin e akullit.
 • Frigorifer Samsung...
  Vështrim i shpejtë
  • -40 000 ALL
  • I ri

  Frigorifer Samsung...

  Çmimi i rregullt 209 990 ALL -40 000 ALL Çmimi 169 990 ALL
 • FRIGORIFER LG GBB61SWJMN
  Vështrim i shpejtë
  • -12 000 ALL
  • I ri

  FRIGORIFER LG GBB61SWJMN

  Çmimi i rregullt 69 990 ALL -12 000 ALL Çmimi 57 990 ALL

  Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, 341L, 

  • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
  • Magic Crisper Drawer: optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë.
  • Kënaqni shqisat tuaja me NatureFRESH: Sistemi NatureFRESH kontrollon saktësisht temperaturën në frigoriferin tuaj për ta mbajtur ushqimin të freskët për më shumë kohë.
  • Sistemi i vetë-diagnostikimit: afroni telefonin tuaj celular afër frigoriferit dhe ai do të transmetojë incidentin në shërbimin teknik, duke ju kursyer kohë dhe para.
 • FRIGORIFER LG GSL760SWXV
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • I ri

  FRIGORIFER LG GSL760SWXV

  Çmimi 169 990 ALL

  SERISHT GJENDJE

  Frigorifer Side by Side, 601L, 

  • Kurseni Energji me Kompresorin Linear Inverter: ka më pak përbërës, prodhon më pak fërkime, harxhon deri në 32% më pak & është 25% më i qetë.
  • FRESH Balancer: siguron që perimet tuaja të ruhen në kushte optimale ose me lagështi optimale.
  • Moist Balance Crisper: është një mbulesë inovative, e valëzuar që siguron një nivel optimal lagështie.
  • Pure N Fresh filter: Minimizoni aromat në frigoriferin tuaj me këtë sistem unik të pastrimit të ajrit.
  • Sistemi i akullit SpacePlus: Prodhuesi elegant i kubit të akullit i integruar në derë siguron më shumë hapësirë në frigorifer.
  Artikujt e fundit në gjendje
 • FRIGORIFER SAMSUNG...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  FRIGORIFER SAMSUNG...

  Çmimi 57 990 ALL
  • DYER QË U NDËRROHET ANA E HAPJES
  • XHAM I TEMPERUAR
  • NDICIM LED
  • RAFT PER SHISHET E VERES
  • CELES PER KONTROLLIN E LAGESHTIRES
  • RAFTE TE RREGULLUESHEM
 • Frigorifer Incaso Samsung...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Frigorifer Incaso Samsung...

  Çmimi 99 900 ALL
 • Frigorifer VIVAX TTR-93
  Vështrim i shpejtë
  • -6 000 ALL
  • I ri

  Frigorifer VIVAX TTR-93

  Çmimi i rregullt 24 990 ALL -6 000 ALL Çmimi 18 990 ALL
 • FRIGORIFER LG GSX961NEAZ
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  FRIGORIFER LG GSX961NEAZ

  Çmimi 299 999 ALL

  Frigorifer Side by Side, 601L

  • InstaView Door-in-Door: ofron një dritare elegante dhe të pasqyruar prej xhami që bëhet transparente kur trokitni dy here. Ju jep një pamje të dhomës së brendshme lehtësisht të arritshme pa pasur nevojë të hapni derën.
  • Sistemi i akullit SpacePlus: Prodhuesi elegant i kubit të akullit i integruar në derë siguron më shumë hapësirë në frigorifer.
  • FRESHBalancer: siguron që perimet tuaja të ruhen në kushte optimale ose me lagështi optimale.
  • Moist Balance Crisper: është një mbulesë inovative, e valëzuar që siguron një nivel optimal lagështie.
  • Pure N Fresh filter: Minimizoni aromat në frigoriferin tuaj me këtë sistem unik të pastrimit të ajrit.