• -600 ALL
  • I ri

TAVE ME FORME PER KEK TVS0037

TVS0037
Permban shtresa jo-ngjitese dhe dy shtresa alumini te perzierame rere. Prezenca  e aluminit ne shkallë të lartë garanton shperndarje te shkëlqyer te nxehtësisë dhe  stabilitetit. Kjo do të thotë kursim te energjis dhe ekonomike. Nuk permban nikel dhe metale te demshme.
1 490 ALL
890 ALL Ruaj 600 ALL

 

Politika e sigurisë

 

Politika e dorëzimit

 

Politika e kthimit

TVS0037

Fleta e të dhënave

MODELI
TVS0037
MARKA
TVS
DIMENSIONET
DIAMETER 27CM
Përshtypjet (0)