Kryefaqja

Kryefaqja

Produkte te reja

Produkte të reja

MENYRA E PAGESES 

Paguaj ne dorezim COD - Cash On Delivery

Pasi të keni vendosur produktin tuaj në shportë, zgjidhni metodën e pagesës ‘’Paguaj në dorëzim’’

Agjentët tanë janë në dispozicionin tuaj për të marrë porosinë dhe do ju kontaktojnë cdo ditë biznesi nga ora: 9:00. deri në orën 19:00.

Transferte me banke 

Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqen llogaritë bankare.

Të gjitha llogaritë janë të regjistruara në emër të Elektrotek  Sh.p.k ,kështu ç'do pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merrni -mbrapsht nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe pritshmeritë tuaja.

Pasi të keni vendosur produktin tuaj në shportë, zgjidhni metodën e pagesës me transfertë bankare, shkoni pranë bankës suaj dhe depozitoni në llogari të Elektrotek shpk  vlerën e produktit që keni porositur.

Agjentët tanë do tju kontaktojnë për shpërndarjen e porosisë në adresën tuaj!