Kryefaqja

Kryefaqja

Produkte te reja

Produkte të reja

Përmbushja e kërkesave dhe shërbimeve të klientëve në cilësinë maksimale tek ne bëhet nëpërmjet një shërbimi efikas dhe modern. Integriteti, përkushtimi dhe përgjegjshmëria janë shtyllat kryesore për realizimin e misionit tonë. Prioriteti ynë strategjik është forcimi i marrëdhënieve me klientët dhe me partnerët publikë e private.

Ekipi ynë shumë i kualifikuar është i gatshëm dhe ka privilegjin t'ju shërbejë në çdo moment, 12 orë në ditë, nga e Hëna në të Shtunë duke iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja rreth pajisjeve apo shërbimeve të Elektrotek, si edhe të zgjidhin probleme që ju mund të keni.

Në çdo rast problemesh me shërbimet apo pajisjet tona, ju lutemi kontaktoni Kujdesin ndaj Klientit nëpërmjet e-mail apo telefonit duke mundësuar saktësisht të dhënat e mëposhtëme:

1. Emër Mbiemër.

2. Nr telefoni.

3. Të dhënat e blerjes si: Datën, Nr fature (nëse e dispononi).

4. Përshkrim të shkurtër të problemit që keni.

Nëse na shkruani në e-mail, do t’iu kthejmë përgjigje sapo të kemi një zgjidhje për problemin tuaj. 

Nëse telefononi në numrin e mëposhtëm, ju do të flisni direkt me operatorët e Kujdesit ndaj Klientit.

Ju mirëpresim në:

Telefon: +355 

Email: sales@elektrotek-al.com