Produkte te reja

Produkte të reja

Ngrohës

Filtrat aktiv

 • Aeroterm Imetec 4012E
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -1 410 ALL
  • I ri

  Aeroterm Imetec 4012E

  Çmimi i rregullt 9 900 ALL -1 410 ALL Çmimi 8 490 ALL
 • Aeroterm Argo Kore 191070202
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -2 000 ALL
  • I ri

  Aeroterm Argo Kore 191070202

  Çmimi i rregullt 8 900 ALL -2 000 ALL Çmimi 6 900 ALL

  -Fuqia 1000/2000W

  -Termostat rregullues

  -Nxehet shpejt fale rezistences qeramike

  -2 Menyra ngrohjeje: ECO / COMFORT

  -Filter Sintetik

  -Mbrojtje nga mbinxehja

  -E pershtatshme per sip.60m3

 • Aeroterm Argo 191070163
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -2 000 ALL
  • I ri

  Aeroterm Argo 191070163

  Çmimi i rregullt 9 900 ALL -2 000 ALL Çmimi 7 900 ALL

  -Fuqia 1000/2000W

  -Termostat rregullues

  -Nxehet shpejt fale rezistences qeramike

  -2 Menyra ngrohjeje: ECO / COMFORT

  -Filter Sintetik

  -Mbrojtje nga mbinxehja

  -E pershtatshme per sip.60m3

 • Aeroterm Imetec 4006E
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Aeroterm Imetec 4006E

  Çmimi 9 000 ALL
 • Aeroterm Imetec 4911E
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Aeroterm Imetec 4911E

  Çmimi 15 500 ALL
 • Kalorifer Fox OH-13V
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Kalorifer Fox OH-13V

  Çmimi 9 990 ALL
 • Aeroterm Imetec 4043
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Aeroterm Imetec 4043

  Çmimi 9 000 ALL

  IMETEC ECO RAPID është soba elektrike ideale për ngrohjen e shpejtë të dhomave më të mëdha në shtëpi , me një kursim energjie prej 40% * falë funksionit Eco që garanton performancë të lartë me konsum të ulët energjie, në dobi të faturës dhe mjedisit. Mund ta përdorni edhe në mes stinëve, kur ngrohja është ende e fikur, sepse gjeneron një nxehtësi shumë të këndshme me 4 cilësime të temperaturës : Eko, mesatare, e shpejtë, ultra e shpejtë. Është shumë i qetë, edhe nëse e përdorni me fuqi maksimale, dhe arrin temperaturën e dëshiruar shumë shpejt falë funksionit 2000 W të funksionit Ultrarapid . Termostati i dhomës mban konstante nxehtësinë e dëshiruar.Mund të ngrohni dhoma deri në 65-70 m³ . Siguri maksimale me termostatin dhe siguresën termike të sigurisë.