Produkte te reja

Produkte të reja

Friteza

Friteza

Filtrat aktiv

 • Friteze Tefal FF230831
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Friteze Tefal FF230831

  Çmimi 7 990 ALL
 • Friteze VOX FT5318
  Vështrim i shpejtë
  • -1 210 ALL
  • I ri

  Friteze VOX FT5318

  Çmimi i rregullt 6 200 ALL -1 210 ALL Çmimi 4 990 ALL
 • Friteze VOX FT-5410
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Friteze VOX FT-5410

  Çmimi 6 990 ALL
 • Friteze Vivax DF-1800B
  Vështrim i shpejtë
  • -1 600 ALL
  • I ri

  Friteze Vivax DF-1800B

  Çmimi i rregullt 6 390 ALL -1 600 ALL Çmimi 4 790 ALL

  Përgatitni patate krokante, shkopinj peshku ose skuqura në pak minuta! Me ndihmën e tiganisjes së thellë Vivax DF-1800B do ta keni gati ushqimin për familjarët dhe miqtë tuaj të padurueshëm në pak minuta! Vivax Deep Fryer DF-1800B ka një kapacitet prej 2,5 litrash dhe një fuqi prej 1800 W. Kjo pajisje është e pajisur me një dorezë shumëfunksionale, një termostat të ndryshueshëm dhe një dritare të madhe kontrolli për gatim të thjeshtë. Bllokimi i sigurisë do të parandalojë derdhjen e vajit ose hapjen e kapakut gjatë skuqjes, duke e mbajtur pajisjen dhe përdorimin e saj të sigurt.

  Artikujt e fundit në gjendje