• -10 000 ALL
 • I ri

Hitachi Inverter RAK-35REF / RAC-35WEF

RAK-35REF / RAC-35WEF
10 Artikuj
97 000 ALL
87 000 ALL Ruaj 10 000 ALL

 • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
 • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
 • Politika e kthimit Politika e kthimit
 • Kondicioner Hitachi Inverter
 • 12000Btu
 • Siperfaqja e rekomanduar 18-23m2
 • FROST WASH - Pastrim automatik i serpentines
 •  Operim i qete dhe silencioz i pajisjes
 • Klasa e energjise A+++ , konsum minimal i kompresorit
 • FROST WASH - Pastrim automatik i serpentines
 •  Operim i qete dhe silencioz i pajisjes
 • Klasa e energjise A+++ , konsum minimal i kompresorit
 •  Shperndarje e njetrajshme e ajrit
 • Mundesi opsionale per Wi-Fi
 • Gaz ekologjik R32
RAK-35REF / RAC-35WEF
10 Artikuj

Fleta e të dhënave

FUQIA NE BTU
12000BTU
KLASA ENERGJISE
A+++
VETPASTRIM
FROST WASH - Pastrim automatik i serpentines
FUNKSIONET
NGROHJE/ FTOHJE
MARKA
HITACHI
KATEGORIA
MURAL
FUNKSION TURBO
PO
SIPERFAQJA QE MBULON
18-23m2
EKSTRA
Mundesi opsionale per kontroll nepermjet Wi-Fi
EKSTRA
Shperndarje e njetrajshme e ajrit