• Në aksion!
 • -23 100 ALL
 • I ri

Hitachi Inverter RAK-42RPE / RAC-42WPE

RAK-42RPE / RAC-42WPE
Produkt i ri
154 000 ALL
130 900 ALL Ruaj 23 100 ALL

 • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
 • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
 • Politika e kthimit Politika e kthimit
 • Kondicioner Hitachi Inverter
 • 14000Btu
 • Sensor prezence
 • FROST WASH - Pastrim automatik i serbentines
 •  Operim i qete dhe silencioz i pajisjes
 • Klasa e energjise A+++ , konsum minimal i kompresorit , deri ne 250 wat.
 • 4 WAY SWING - Shperndarje e njetrajshme e ajrit
 • Mundesi opsionale per Wi-Fi
 • Gaz ekologjik R32
RAK-42RPE / RAC-42WPE
Produkt i ri

Fleta e të dhënave

FUQIA NE BTU
14000 Btu
MODELI
RAK-42 RPE / RAC-42 WPE
TEKNOLOGJIA
Inverter
KLASA ENERGJISE NE NGROHJE
A++
MARKA
Hitachi
KLASA ENERGJISE NE FTOHJE
A++
FUNKSIONET
Ngrohje / Ftohje
GAZI
R32
KATEGORIA
Murale
FUNKSION I RREGULLIMIT TE LAGESHTIRES
PO
GARANCIA
60 MUAJ
NIVELI I ZHURMES SLIT
25 dB(A)
NIVELI I ZHURMES KOMPRESOR
46 dB (A)
FUNKSION I TEMPERATURES NE NGROHJE
-15 ÷ 21° C
FUNKSION I TEMPERATURES NE FTOHJE
-10 ÷ 43° C
DIMENSIONET
54.8x75x28.8 cm

Ju gjithashtu mund të dëshironi