• -26 410 ALL
 • I ri

Hitachi Inverter RAK-50RPE / RAC-50WPE

RAK-50RPE / RAC-50WPE
 • Kondicioner Hitachi Inverter
 • 18000Btu
 • Sensor prezence
 • FROST WASH - Pastrim automatik i serbentines
 •  Operim i qete dhe silencioz i pajisjes
 • Klasa e energjise A+++ , konsum minimal i kompresorit , deri ne 250 wat.
 • 4 WAY SWING - Shperndarje e njetrajshme e ajrit
 • Mundesi opsionale per Wi-Fi
 • Gaz ekologjik R32
10 Artikuj
176 400 ALL
149 990 ALL Ruaj 26 410 ALL

 • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
 • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
 • Politika e kthimit Politika e kthimit
RAK-50RPE / RAC-50WPE
10 Artikuj

Fleta e të dhënave

VETPASTRIM
Vetepastrim i serpentines nepermjet sistemit FROST-WASH
KLASA ENERGJISE
A+++
FUQIA NE BTU
18000BTU
TEKNOLOGJIA
INVERTER
MODELI
RAK-50RPE / RAC-50WPE
FUNKSIONET
Ngrohje / Ftohje
MARKA
HITACHI
GAZI
EKOLOGJIK R-32
NIVELI I ZHURMES
25-60 dB(A)
GARANCIA
60MUAJ
EKSTRA
FUNKSIONAL TE TEMPERATURA -15 ÷ 43° C

Ju gjithashtu mund të dëshironi