• I ri

Hekur Philips DST7020/20

DST7020/20
11 490 ALL
Artikujt e fundit në gjendje

 

Politika e sigurisë

 

Politika e dorëzimit

 

Politika e kthimit

-Sistemi kundër pikimit parandalon që pikat e ujit të hyjnë në rroba gjatë hekurosjes

Sistemi kundër pikimit parandalon që pikat e ujit të hyjnë në rroba gjatë hekurosjes

Sistemi  kundër pikimit parandalon njollat ​​nga pikat e ujit, kështu që ju mund të hekurosni pa shqetësime në çdo temperaturë.

-Pllakë ngrohëse SteamGlide Plus

Pllaka ngrohëse Steamglide Plus ofron një efekt të patejkalueshëm rrëshqitës në çdo pëlhurë. Është jashtëzakonisht rezistent ndaj gërvishtjeve dhe konsumit, nuk ngjitet dhe pastrohet lehtë.

-Ngrohje e shpejtë falë fuqisë 2800 W dhe performancës së shkëlqyer

Nxehet shpejt dhe ofron performancë të shkëlqyer për hekurosje të shpejtë dhe efikase.

-Mbushje më pak e shpeshtë falë enës shumë të madhe me ujë 300 ml

Falë rimbushjes më pak të shpeshtë të ujit dhe rezervuarit të madh të ujit me vëllim 300 ml, mund të hekurosni disa rroba në të njëjtën kohë.

-Hekurosje vertikale

Funksioni i avullit vertikal ju lejon të rifreskoni rrobat drejtpërdrejt në varëse rrobash dhe të hiqni rrudhat nga pëlhurat e varura, të tilla si perdet. Nuk ka nevojë për një dërrasë hekurosjeje.

-Fikja automatike kur hekuri lihet pa mbikëqyrje

Hekuri fiket vetë nëse e lini boshe. Kur e vendosni në pjatën e nxehtë, do të fiket automatikisht pas 30 sekondash. Kur e vendosni në pozicion vertikal, do të fiket automatikisht pas 8 minutash.

DST7020/20

Fleta e të dhënave

TIPI
SteamGlide Plus
MODELI
DST7020/20
FUQIA
2800 W
PRESIONI I AVULLIT
250 G/MIN
MARKA
PHILIPS
KATEGORIA
HEKUR ME AVULL
GARANCIA
24 MUAJ
Përshtypjet (0)