Kryefaqja

Kryefaqja

Produkte te reja

Produkte të reja

Lista e produkteve nga marka Blanco

 • Blanco 511-518

  Çmimi 6 800 ALL
 • Blanco 513105
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Blanco 513105

  Çmimi 18 800 ALL
 • Blanco 515 582
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Blanco 515 582

  Çmimi 8 500 ALL
 • Lavapjate Blanco Dinas 6 S
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate Blanco Dinas 6 S

  Çmimi 20 800 ALL
 • Lavapjate Blanco Dinas 6 S...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate Blanco Dinas 6 S...

  Çmimi 25 200 ALL
 • Lavapjate Blanco Dinas 8
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate Blanco Dinas 8

  Çmimi 20 300 ALL

  Lavapjate  Inox   nga Blanco.

  ·Permasat : 86cm/50 cm, thellesia e gropes  19 cm/19 cm .

  ·Material Cilesor Inox i punuar .

  ·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 300º C.

  ·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

  ·Klasik dhe i perjetshem.

  ·I lehte per tu pastruar.

  ·Funksional dhe komod ne perdorim.

 • Lavapjate Blanco Dinas 8...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate Blanco Dinas 8...

  Çmimi 22 500 ALL
 • Lavapjate Blanco Dinas 8 S
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate Blanco Dinas 8 S

  Çmimi 24 300 ALL

  Lavapjate  Inox   nga Blanco.

  ·Permasat : 116cm/50 cm, thellesia e gropes 19cm/ 19cm.

  ·Material Cilesor Inox i punuar .

  ·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 300º C.

  ·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

  ·Klasik dhe i perjetshem.

  ·I lehte per tu pastruar.

  ·Funksional dhe komod ne perdorim.

 • Lavapjate Blanco Legra 8 s
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate Blanco Legra 8 s

  Çmimi 31 800 ALL

  Lavapjate granit nga Blanco.

  ·Ngjyrat gjendje : e bardhe , kafe , pana dhe e zeze.

  ·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

  ·Rezistent ndaj gervishtjeve.

  ·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 280 °C.

  ·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

  ·Dizajn funksional dhe modern.

 • Lavapjate Blanco Lemis 45 S...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate Blanco Lemis 45 S...

  Çmimi 19 000 ALL
 • Lavapjate Blanco Sity XL 6 S
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate Blanco Sity XL 6 S

  Çmimi 42 900 ALL

  lavapjata ne ngjyrat e bardhe dhe e zeze , aksesoret ne ngjyren e zeze, jeshile dhe portokalli.

  ·Aksesoret mund ti kombinoni sipas deshire dhe  jane te perfshira ne cmim.

  ·Permasa 100 cm / 50 cm , thellesia e gropes 19 cm.

  ·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

  ·Rezistent ndaj gervishtjeve.

  ·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 280 °C.

  ·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

  ·Dizajn funksional dhe modern.

 • Lavapjate Incaso Blanco...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate Incaso Blanco...

  Çmimi 33 000 ALL

  Lavapjate granit inkaso nga Blanco.

  ·Ne permasat 50 cm / 40 cm, thellesia e gropes 19 cm .

  ·Ngjyrat gjendje : e bardhe dhe e zeze.

  ·I pershtatshem per bango kuarci, graniti dhe mermeri.

  ·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

  ·Rezistent ndaj gervishtjeve.

  ·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 280 °C.

  ·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

  ·Dizajn funksional dhe modern.

 • Lavapjate incaso Blanco...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate incaso Blanco...

  Çmimi 40 500 ALL

  ·Lavapjate  Inox  inkaso nga Blanco.

  ·Permasat : 74cm/50 cm, thellesia e gropes  17.5cm / 17.5cm.

  ·Material Cilesor Inox i punuar .

  ·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 300º C.

  ·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

  ·Klasik dhe i perjetshem.

  ·I lehte per tu pastruar.

  ·Funksional dhe komod ne perdorim.

 • Lavapjate incaso Blanco...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavapjate incaso Blanco...

  Çmimi 19 500 ALL

  Lavapjate Inkaso Inox nga Blanco.

  ·Permasat : 40cm/40 cm, thellesia e gropes 17.5 cm.

  ·Material Cilesor.

  ·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 300º C.

  ·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

  ·Klasik dhe te perjetshem.

  ·Te lehte per tu pastruar.

  ·Funksional dhe komod ne perdorim.

 • Median 6S RE 512660
  Vështrim i shpejtë
  • -4 400 ALL
  • I ri

  Median 6S RE 512660

  Çmimi i rregullt 22 000 ALL -4 400 ALL Çmimi 17 600 ALL
 • TIPO 5S 18/10
  Vështrim i shpejtë
  • -4 700 ALL
  • I ri

  TIPO 5S 18/10

  Çmimi i rregullt 23 300 ALL -4 700 ALL Çmimi 18 600 ALL