Kryefaqja

Kryefaqja

Produkte te reja

Produkte të reja

Lista e produkteve nga marka LG

 • copy of Frigorifer LG...
  Vështrim i shpejtë
  • -13 090 ALL
  • I ri
  Nuk ka stok

  copy of Frigorifer LG...

  Çmimi i rregullt 82 990 ALL -13 090 ALL Çmimi 69 900 ALL
  Out-of-Stock
 • Frigorifer LG GBB61PZJMN
  Vështrim i shpejtë
  • -13 090 ALL
  • I ri

  Frigorifer LG GBB61PZJMN

  Çmimi i rregullt 82 990 ALL -13 090 ALL Çmimi 69 900 ALL
 • FRIGORIFER LG GBB61SWJMN
  Vështrim i shpejtë
  • -12 000 ALL
  • I ri

  FRIGORIFER LG GBB61SWJMN

  Çmimi i rregullt 69 990 ALL -12 000 ALL Çmimi 57 990 ALL

  Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, 341L, 

  • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
  • Magic Crisper Drawer: optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë.
  • Kënaqni shqisat tuaja me NatureFRESH: Sistemi NatureFRESH kontrollon saktësisht temperaturën në frigoriferin tuaj për ta mbajtur ushqimin të freskët për më shumë kohë.
  • Sistemi i vetë-diagnostikimit: afroni telefonin tuaj celular afër frigoriferit dhe ai do të transmetojë incidentin në shërbimin teknik, duke ju kursyer kohë dhe para.
 • FRIGORIFER LG GBF61PZJMN
  Vështrim i shpejtë
  • -22 000 ALL
  • I ri

  FRIGORIFER LG GBF61PZJMN

  Çmimi i rregullt 94 990 ALL -22 000 ALL Çmimi 72 990 ALL

  Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, 

  • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
  • Ftohja uniforme në çdo kohë: Teknologjia Linear Cooling ruan luhatjet e temperaturës brenda ± 0,5 gradë.
  • Kënaqni shqisat tuaja me NatureFRESH: Sistemi kontrollon saktësisht temperaturën në frigoriferin tuaj për ta mbajtur ushqimin të freskët për më shumë kohë.
  • Niveli optimal i lagështisë: Lagështia e tepërt avullohet nga ushqimi dhe kondensohet në rrjet, duke mbajtur kështu një ekuilibër të duhur lagështie.
  • Minimalizmi elegant dhe praktik: Dizajni i tij minimalist siguron elegancën dhe komoditetin maksimal. Tani ju mund të shijoni si praktikën ashtu edhe luksin në kuzhinën tuaj.
  Artikujt e fundit në gjendje
 • Frigorifer LG GBP31DSLZN
  Vështrim i shpejtë
  • -13 000 ALL
  • I ri

  Frigorifer LG GBP31DSLZN

  Çmimi i rregullt 82 990 ALL -13 000 ALL Çmimi 69 990 ALL
 • Frigorifer LG GBP31SWLZN
  Vështrim i shpejtë
  • -13 000 ALL
  • I ri

  Frigorifer LG GBP31SWLZN

  Çmimi i rregullt 82 990 ALL -13 000 ALL Çmimi 69 990 ALL
  • * Frigorifer i kombinuar
  • * No Frost
  • * DoorCooling+
  • * Klasa energjisë: A++
  • * Kapaciteti neto: 342 L
  • * Kapaciteti i ftohesit: 235 L
  • * Kapaciteti i ngriresit: 107 L
  • * Ndriçimi i brendshëm: LED
  • * Smart Inverter Compressor
  • * Përmasat: 186x59.5x68.2 cm
  • * Shpenzimet e energjisë: 256 kWh /vit
  • * Niveli i zhurmës: 36 dB
  Artikujt e fundit në gjendje
 • FRIGORIFER LG GSL760SWXV
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • I ri

  FRIGORIFER LG GSL760SWXV

  Çmimi 169 990 ALL

  SERISHT GJENDJE

  Frigorifer Side by Side, 601L, 

  • Kurseni Energji me Kompresorin Linear Inverter: ka më pak përbërës, prodhon më pak fërkime, harxhon deri në 32% më pak & është 25% më i qetë.
  • FRESH Balancer: siguron që perimet tuaja të ruhen në kushte optimale ose me lagështi optimale.
  • Moist Balance Crisper: është një mbulesë inovative, e valëzuar që siguron një nivel optimal lagështie.
  • Pure N Fresh filter: Minimizoni aromat në frigoriferin tuaj me këtë sistem unik të pastrimit të ajrit.
  • Sistemi i akullit SpacePlus: Prodhuesi elegant i kubit të akullit i integruar në derë siguron më shumë hapësirë në frigorifer.
  Artikujt e fundit në gjendje
 • FRIGORIFER LG GSLV71PZTM
  Vështrim i shpejtë
  • -30 000 ALL
  • I ri

  FRIGORIFER LG GSLV71PZTM

  Çmimi i rregullt 189 990 ALL -30 000 ALL Çmimi 159 990 ALL
  Artikujt e fundit në gjendje
 • FRIGORIFER LG GSX961NEAZ
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  FRIGORIFER LG GSX961NEAZ

  Çmimi 299 999 ALL

  Frigorifer Side by Side, 601L

  • InstaView Door-in-Door: ofron një dritare elegante dhe të pasqyruar prej xhami që bëhet transparente kur trokitni dy here. Ju jep një pamje të dhomës së brendshme lehtësisht të arritshme pa pasur nevojë të hapni derën.
  • Sistemi i akullit SpacePlus: Prodhuesi elegant i kubit të akullit i integruar në derë siguron më shumë hapësirë në frigorifer.
  • FRESHBalancer: siguron që perimet tuaja të ruhen në kushte optimale ose me lagështi optimale.
  • Moist Balance Crisper: është një mbulesë inovative, e valëzuar që siguron një nivel optimal lagështie.
  • Pure N Fresh filter: Minimizoni aromat në frigoriferin tuaj me këtë sistem unik të pastrimit të ajrit.
 • Televizor 43" LG LED...
  Vështrim i shpejtë
  • -11 000 ALL
  • I ri

  Televizor 43" LG LED...

  Çmimi i rregullt 64 990 ALL -11 000 ALL Çmimi 53 990 ALL
 • Televizor LG 65NANO763QA.AEU
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Televizor LG 65NANO763QA.AEU

  Çmimi 129 990 ALL
 • Televizor LG LED...
  Vështrim i shpejtë
  • -13 000 ALL
  • I ri

  Televizor LG LED...

  Çmimi i rregullt 67 990 ALL -13 000 ALL Çmimi 54 990 ALL
 • TELEVIZOR LG LED...
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -13 000 ALL
  • I ri

  TELEVIZOR LG LED...

  Çmimi i rregullt 87 990 ALL -13 000 ALL Çmimi 74 990 ALL
 • Televizor LG LED 55UN7003LB
  Vështrim i shpejtë
  • -17 000 ALL
  • I ri

  Televizor LG LED 55UN7003LB

  Çmimi i rregullt 79 990 ALL -17 000 ALL Çmimi 62 990 ALL
 • Televizor LG LED...
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Televizor LG LED...

  Çmimi 84 990 ALL