Kryefaqja

Kryefaqja

Produkte te reja

Produkte të reja

Lista e produkteve nga marka AEG

 • Furre AEG BEB 331110 M
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • I ri

  Furre AEG BEB 331110 M

  Çmimi 71 990 ALL
  • SurroundCook® - Siguron nje temperature te njetrajtshme, uniforme brenda furres dhe shperndarjen perfekte te ajrit te nxehte ne cdo cep te furres.
  • Per opsionin AquaClean duhet te vendosni 200 ml uje ne pjesen e poshtme te furres, dhe e ndizni opsionin vetem kur paisja eshte e ftohte. Zgjidhni opsionin e duhur sipas manualit te perdorimit dhe ndizeni furren ne 90°C °C per 30 minuta dhe prisni edhe 15 -30  min deri sa avulli i krijuar te bej efekt dhe furra juaj te jete ftohur dhe furra juaj do te jete me e thjeshte per tu pastruar 
  • Materiali inox kundërshenjave të gishtave
  • Klasa e energjisë:A
  • Kapaciteti :71L
 • FURRE AEG BES 331010 M
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • I ri

  FURRE AEG BES 331010 M

  Çmimi 63 990 ALL
 • Lavastovilje Aeg FSB 41600Z
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavastovilje Aeg FSB 41600Z

  Çmimi 80 000 ALL
 • Lavatrice AEG L6FBI48S
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavatrice AEG L6FBI48S

  Çmimi 69 900 ALL
  Teknologjia e motorrit Inverter garanton efiçencë më të lartë në energji, si dhe nivel zhurme më të reduktuar. ProSense Technology - Pajisja mundeson rregullimin automatik te kohës, konsumit të ujit dhe energjisë në varësi të ngarkesës.
 • Lavatrice AEG L6FEG49S
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -20 000 ALL
  • I ri

  Lavatrice AEG L6FEG49S

  Çmimi i rregullt 99 990 ALL -20 000 ALL Çmimi 79 990 ALL
  • Pro Sense technology: Rregullim automatik I kohes, konsumit te ujit dhe energjise ne varesi te ngarkeses
  • Soft Plus: Rregullim automatik i shperndarjes se aromatizuesit, ruan fibrat dhe i ben rrobat me te buta

  Artikujt e fundit në gjendje
 • Lavatrice AEG L6FLG48S
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Lavatrice AEG L6FLG48S

  Çmimi 83 990 ALL

  Teknologjia e motorit Inverter garanton efiçencë më të lartë në energji, si dhe nivel zhurme më të reduktuar.

  Pajisja mundeson rregullimin automatik te kohës, konsumit të ujit dhe energjisë në varësi të ngarkesës.
  Falë programit Soft Plus rrobat tuaja do të ruajne freski dhe butesi me te gjate.

 • Lavatrice AEG L6FLI48S
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -16 090 ALL
  • I ri

  Lavatrice AEG L6FLI48S

  Çmimi i rregullt 79 990 ALL -16 090 ALL Çmimi 63 900 ALL
 • Lavatrice AEG L7FBE48S
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -19 000 ALL
  • I ri

  Lavatrice AEG L7FBE48S

  Çmimi i rregullt 92 990 ALL -19 000 ALL Çmimi 73 990 ALL
 • Lavatrice AEG L7FEC41PS
  Vështrim i shpejtë
  • -27 290 ALL
  • I ri

  Lavatrice AEG L7FEC41PS

  Çmimi i rregullt 135 990 ALL -27 290 ALL Çmimi 108 700 ALL
 • Lavatrice AEG L7FEC41S
  Vështrim i shpejtë
  • Në aksion!
  • -24 990 ALL
  • I ri

  Lavatrice AEG L7FEC41S

  Çmimi i rregullt 120 990 ALL -24 990 ALL Çmimi 96 000 ALL
  • Modelet e lavatriçeve Aeg seria e 7 me teknologji motorrike Okoinverter Permanent Magnet ju ofron efiçencë më lartë të energjise, më pak zhurmë dhe performance afatgjate.
  • Pro Sense technology: Rregullim automatik i kohes, konsumit te ujit dhe energjise në varësi te ngarkesës
  • Nepermjet programit Pro Steam ju do te keni 30% me pak rrudha tek materialet tuaja si dhe rifreskim i shpejte.
  • Teknologjia Soft Plus do ju siguroje rregullim automatik të shpërndarjes së aromatizuesit, ruan fibrat dhe i bën rrobat tuaja më të buta
 • Mikrovale AEG MSB2547DM
  Vështrim i shpejtë
  • -14 990 ALL
  • I ri

  Mikrovale AEG MSB 2547D-M

  Çmimi i rregullt 71 990 ALL -14 990 ALL Çmimi 57 000 ALL
 • Pianure AEG HK 624000 XB
  Vështrim i shpejtë
  • -9 990 ALL
  • I ri

  Pianure AEG HK 624000 XB

  Çmimi i rregullt 48 990 ALL -9 990 ALL Çmimi 39 000 ALL
 • Tharese rrobash AEG T8DEE48S
  Vështrim i shpejtë
  • -28 990 ALL
  • I ri

  Tharese rrobash AEG T8DEE48S

  Çmimi i rregullt 142 990 ALL -28 990 ALL Çmimi 114 000 ALL
 • Tharese rrobash AEG T8DBE48S
  Vështrim i shpejtë
  • I ri

  Tharese rrobash AEG T8DBE48S

  Çmimi 131 990 ALL
  • ProSense® : sistem inteligjent i cili optimizon kohen dhe konsumin e energjise ne varesi te ngarkeses.
  • Absolute Care ™: sistemi rregullon automatikisht drejtimin dhe shpejtesine e rrotullimit te kazanit dhe temperaturen per tharjen e materialeve te ndryshme
  • Teknologji Sensi Dry -Program Rifreskimi