• I ri

Epilator BRAUN SE 3-273

SE 3-273
7 000 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
SE 3-273

Fleta e të dhënave

MODELI
SE 3-273
AKSESOR
FURCE PASTRUESE
NIVELET E SHPEJTESISE
2
MARKA
BRAUN
FUNKSIONI
ME KORENT DHE BATERI TE RIKARIKUESHME
GARANCIA
12 MUAJ
EKSTRA
3 KOKA TE NDRYSHME