• I ri

Friteze me ajer HD9200/10

hd9200/10
16 990 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
hd9200/10

Fleta e të dhënave

MODELI
HD9200/10
FUQIA
1400W
KAPACITETI TOTAL (NETO)
4.1 L
MARKA
PHILIPS
MATERIALI
JO NGJITES
GARANCIA
24 MUAJ
EKSTRA
Lehtesisht i pastrueshem mund te lahet dhe ne lavastovilje