• I ri

Ariston BLU R 80 H 2K

BLU R 80 H 2K
Produkt i ri
21 990 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
  • Bolier i cili te mundeson rregullim te jashtëm te temperaturës
  • Izolimi i sigurt me material poliuretani
  • Depozita çeliku me trashësi të lartë të testuar në 16 atm
  • Anode magnez si dhe termostat sigurie të integruar
BLU R 80 H 2K
Produkt i ri

Fleta e të dhënave

KAPACITETI TOTAL (NETO)
80 l
NUMRI I REZERVUARVE
1
MODELI
BLU R 80 H 2K
AKSESOR
Po
DISPLAY LCD
Jo
KONTROLLI
Mekanik
INSTALIMI
Horizontal
FUQIA MAKSIMALE
2 kW
MARKA
Ariston
KOHA E NGROHJE ME TEMPERATURE 45°C
2h e 06 min
KATEGORIA
Me Depozite
PRESIONI MIN / MAK
0.2/ 8 bar
PERMASAT
45 cm x 75 cm x 48 cm
TENSIONI I PUNES
230 V / 50Hz
GARANCIA
24 Muaj
TEMPERATURA MAKSIMALE
75 ºc
SISTEM STAKIMI
po

Ju gjithashtu mund të dëshironi