• I ri

Teka B 537 XP

B 537 XP
Produkt i ri
6 500 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
  • Kuzhina Mixer
  • kreu qeramike  me disqe sintered qeramike - këto disqe janë sipërfaqe poroze që mban lubrifikant në një kohë të gjatë, duke arritur lëvizjet e qetë dhe të rrjedhin dhe të zgjasë jetën e mikser. Ingranazhet janë të izoluara nga depërtimit të ujit dhe funksionimi i lubrifikant është i vazhdueshëm.
  • Rrotullues
  • Limitues për ujë të nxehtë
  • Aerator  - pengon formimin e gur gëlqeror; zvogëlon sasinë e rrjedhës së ujit duke shtuar një rrymë ajri; zvogëlon zhurmën
B 537 XP
Produkt i ri

Fleta e të dhënave

MODELI
B 537XP
SKU
NGJYRA
Krom
Location
MENYRA E INSTALIMIT
Standart
MARKA
Teka
MATERIALI
Krom
GARANCIA
12 muaj

Ju gjithashtu mund të dëshironi