• -21 010 ALL
  • I ri

Hitachi Inverter 12000BTU RAK-DJ35PHAE / RAC-DJ35PHAE

RAK-DJ35PHAE / RAC-DJ35PHAE

116 000 ALL
94 990 ALL Ruaj 21 010 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
RAK-DJ35PHAE / RAC-DJ35PHAE

Fleta e të dhënave

VETPASTRIM
SISTEM VETEPASTRIMI "FROSTWASH"
FUQIA NE BTU
12000BTU
MODELI
RAK-DJ35PHAE / RAC-DJ35PHAE
TEKNOLOGJIA
DC INVERTER
KLASA ENERGJISE NE NGROHJE
A+++
MARKA
HITACHI
KLASA ENERGJISE NE FTOHJE
A++
VITI I PRODHIMIT
2022
GAZI
GAZI EKOLOGIJK R32
GARANCIA
5 VITE GARANCI
EKSTRA
TRANSPORT DHE MONTIM FALAS
SIPERFAQJA QE MBULON
18-23 m²
EKSTRA
SERIA E RE AIR HOME 400 2022
EKSTRA
FUNKSIONAL NE TEMPERATURA -15~+43
SISTEM WI-FI
KONTROLL I PAISJES NEPERMJET WI-FI (I INTEGRUAR NE PAISJE)

Ju gjithashtu mund të dëshironi