• Në aksion!
  • -30 000 ALL
  • I ri

Lavatrice AEG L7FNC48S

L7FNC48S
  • Modelet e lavatriçeve Aeg seria e 7 me teknologji motorrike Okoinverter Permanent Magnet ju ofron efiçencë më lartë të energjise, më pak zhurmë dhe performance afatgjate.
  • Pro Sense technology: Rregullim automatik i kohes, konsumit te ujit dhe energjise në varësi te ngarkesës
  • Nepermjet programit Pro Steam ju do te keni 30% me pak rrudha tek materialet tuaja si dhe rifreskim i shpejte.
  • Teknologjia Soft Plus do ju siguroje rregullim automatik të shpërndarjes së aromatizuesit, ruan fibrat dhe i bën rrobat tuaja më të buta
5 Artikuj
119 990 ALL
89 990 ALL Ruaj 30 000 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
L7FNC48S
5 Artikuj

Fleta e të dhënave

SENSOR PESHE
PO
MODELI
L7FNC48S
KAPACITETI I LARJES
8 Kg
PERFORMANCA E LARJES
A
NUMRI I PROGRAMEVE
10 programe
KLASA ENERGJISE
A+++ (-30%)
MENYRA E KONTROLLIT
Elektro-Mekanike
PROGRAMIMI I KOHES
PO
TEKNOLOGJIA E MOTORRIT
ÖkoInverter Permanent Magnet
PARALARJE
PO
DISPLAY
PO
NISJE ME VONESE
PO
MARKA
AEG
BLLOKIM PANELI
PO
MATERIALI I KAZANIT
Carboran
PROGRAME SPECIALE
Program per eliminim njollash,Rroba sportive, Program ekstra silencioz etj
GARANCIA
5 VITE
DIMENSIONET
85 x 60 x 60 cm