• I ri

Lavapjate Blanco Legra 8 s

Legra 8 s

Lavapjate granit nga Blanco.

·Ngjyrat gjendje : e bardhe , kafe , pana dhe e zeze.

·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

·Rezistent ndaj gervishtjeve.

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 280 °C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Dizajn funksional dhe modern.

10 Artikuj
31 800 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
Legra 8 s
10 Artikuj

Fleta e të dhënave

MODELI
Legra 8 s
MARKA
BLANCO
KATEGORIA
2 GROPA 1 SHESH
GARANCIA
12 MUAJ
MATERIALI
GRANIT
DIMENSIONET
permasat 116 cm / 50 cm, thellesia e gropes 19 cm .