• I ri

THARESE RROBASH LG RH80V9AVI1N

RH80V9AVI1N
Produkt i ri
119 900 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
  • ProSense® : sistem inteligjent i cili optimizon kohen dhe konsumin e energjise ne varesi te ngarkeses.
  • Absolute Care ™: sistemi rregullon automatikisht drejtimin dhe shpejtesine e rrotullimit te kazanit dhe temperaturen per tharjen e materialeve te ndryshme
  • Teknologji Sensi Dry -Program Rifreskimi
RH80V9AVI1N
Produkt i ri

Fleta e të dhënave

KAPACITETI I THARJES
8 kg
KLASA ENERGJISE
A++
TEKNOLOGJIA E THARJES
Pompe nxehese
TEKNOLOGJIA E MOTORRIT
Dual Inverter
HAPJA E DERES
Normale
INSTALIMI
Me qendrim te lire
NISJE ME VONESE
PO
PROGRAM RIFRESKIMI
Po
DISPLAY
Po
BLLOKIM PANELI
Po
NIVELI I ZHURMES
66 dB
PERMASAT
85x60x66
GARANCIA
24 Muaj