• I ri

Sobe EKC 6430 AOX

EKC 6430 AOX
Ky model sobe me qendrim të lirë i Electroluxit ju ofron kapacitetin maksimal te kavitetit të brendshëm të furrës. Prezenca e vatrave qeramike të mundëson eficence më të lartë në gatim si dhe lehtësi në pastrim. Hot Air System: Sistem i cili shpërndan në menyre uniforme nxehtësin.
63 990 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
EKC 6430 AOX

Fleta e të dhënave

NUMRI I PROGRAMEVE
8
KLASA ENERGJISE
A
MODELI
EKC 6430 AOX
DISPLAY LCD
Po
AKSESOR
1 tava + 1 skare
PANELI I KONTROLLIT
Me butona
MARKA
ELECTROLUX
NUMRI I ZONAVE
4
KATEGORIA
Elektrike
VOLUMI I FURRES
72 l
PERMASAT
85x60x60 cm
KOHEMATES
PO
GARANCIA
24 MUAJ
MATERIALI
INOX
NUMRI I XHAMAVE
2