• I ri

Hekur IMETEC ONDA F2 9440

9440
  • Teknologjia IMETEC 3X ZEROCALC® zvogëlon formimin e shkallës së gëlqeres dhe maksimizon avullin, falë veprimit të kombinuar të 2 filtrave dhe funksionit Calc-Clean që heq mbetjet e shkallës së gëlqeres nga tabela e vetme dhe zgjat jetën e hekurit tuaj. 2400 W energji, 200 g nxitje avulli, funksion ECO për konsum të zvogëluar . Rezervuari 300 ml siguron autonomi të shkëlqyeshme të hekurosjes. Me funksionin vertikal të avullit mund të rifreskoni xhaketa ose perde.
12 990 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
9440

Fleta e të dhënave

MODELI
9440
FUQIA
2400 W
SISTEMI I AVULLIT
200g
MARKA
Imetec
FREKUENCA
50 Hz
GARANCIA
24 MUAJ