• I ri

Pc Multimedia Speaker IT-357

IT-357
Produkt i ri
200 Artikuj
1 000 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit

Bokse Stereo me lidhje USB. 

Nuk duhet të kufizoheni nga fishet tradicionale të korrentit! Boksi i bukur Intex IT-357 furnizohet me korrent përmes një porte USB, e cila mund të lidhet ose me PC ose me Laptop. IT-357 përdor bokse 50mm për performancë të lartë dhe qartësi të shëndoshë, për një total prej 2W*2 RMS.  

IT-357
Produkt i ri
200 Artikuj

Fleta e të dhënave

SKU
Location