• -22 000 ALL
  • I ri

FRIGORIFER LG GBF61PZJMN

GBF61PZJMN

Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, 

  • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
  • Ftohja uniforme në çdo kohë: Teknologjia Linear Cooling ruan luhatjet e temperaturës brenda ± 0,5 gradë.
  • Kënaqni shqisat tuaja me NatureFRESH: Sistemi kontrollon saktësisht temperaturën në frigoriferin tuaj për ta mbajtur ushqimin të freskët për më shumë kohë.
  • Niveli optimal i lagështisë: Lagështia e tepërt avullohet nga ushqimi dhe kondensohet në rrjet, duke mbajtur kështu një ekuilibër të duhur lagështie.
  • Minimalizmi elegant dhe praktik: Dizajni i tij minimalist siguron elegancën dhe komoditetin maksimal. Tani ju mund të shijoni si praktikën ashtu edhe luksin në kuzhinën tuaj.
2 Artikuj
94 990 ALL
72 990 ALL Ruaj 22 000 ALL
Artikujt e fundit në gjendje

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
GBF61PZJMN
2 Artikuj

Fleta e të dhënave

KOMPRESOR INVERTER
Inventer Linear
MODELI
GBF61PZJMN
KAPACITETI TOTAL (NETO)
338L,
KAPACITETI I FTOHESIT
231 L
KAPACITETI I NGRIRESIT
107 L
SISTEMI I FTOHJES
ME AJER
MARKA
LG
SISTEMI I NGRIRJES
ME AJER
NDRIÇIMI
LED
NIVELI I ZHURMES
36dB
GARANCIA
24 MUAJ