• I ri

Kalorifer Argo 191070207

191070207
10 Artikuj
12 500 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
191070207
10 Artikuj

Fleta e të dhënave

MODELI
191070207
KAPACITETI
Deri ne 60m
MARKA
Argo
GARANCIA
12 Muaj
EKSTRA
3Nivele nxehtesie
EKSTRA
11 Elemente dhe mbrojtje nga mbinxehja