• I ri

Aspirator Teka f.835

f.835

Materiali: Inoks me pjesën e përparme të zezë kristalore

Përmasat: 60 cm

Paneli i kontrollit me sensorë prekës dhe ekran me shifra të bardha

Shpejtësitë: 3 + 1 Intensiv

Ndriçimi: shirit LED

Planifikimi i kohës së funksionimit

Filtra metalikë të lashem

Mundësia e përdorimit të filtrave të karbonit të aktivizuar

Thithja: 920 m3 / h 

Niveli i zhurmës: 53dB - 72dB

Niveli i ulët i zhurmës

Motor: Motori EcoPower

Klasa e energjisë: A +

10 Artikuj
61 800 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
f.835
10 Artikuj

Fleta e të dhënave

KAPACITETI I THITHJES
920 m3 / h
MODELI
f.835
KLASA ENERGJISE
Klasa e energjisë: A +
NIVELET E SHPEJTESISE
Shpejtësitë: 3 + 1 Intensiv
MARKA
TEKA
PERMASAT
Përmasat: 60 cm
MATERIALI
Materiali: Inoks me pjesën e përparme të zezë kristalore
GARANCIA
24 MUAJ