• I ri

Shtrydhese agrumesh Philips HR2738/00

HR2738/00
  • Koke universale per agrume te medha dhe te vogla
  • Ndezje automatike
  • Lehtesisht e lashme
2 990 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
HR2738/00

Fleta e të dhënave

FUQIA
25 W
KAPACITETI
0.5L
MARKA
PHILIPS
FUNKSIONI
SHTRYDHJE
GARANCIA
24 MUAJ