• -15 400 ALL
 • I ri

HITACHI Inverter RAK-50REF/RAC-50WEF

RAK-50REF/RAC-50WEF
 • Kondicioner Hitachi Inverter
 • 18000Btu
 • Siperfaqja e rekomanduar 25-40 m²
 • FROST WASH - Pastrim automatik i serpentines
 •  Operim i qete dhe silencioz i pajisjes
 • Klasa e energjise A+++ , konsum minimal i kompresorit
 •  Shperndarje e njetrajshme e ajrit
 • Mundesi opsionale per Wi-Fi
 • Gaz ekologjik R32
10 Artikuj
153 900 ALL
138 500 ALL Ruaj 15 400 ALL

 • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
 • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
 • Politika e kthimit Politika e kthimit
RAK-50REF/RAC-50WEF
10 Artikuj

Fleta e të dhënave

VETPASTRIM
FROST WASH - Pastrim automatik i serpentines
FUQIA NE BTU
18000BTU
TEKNOLOGJIA
INVERTER
KLASA ENERGJISE
A+++
MENYRA E INSTALIMIT
MURAL
FUNKSIONET
FTOHJE/ NGROHJE
MARKA
HITACHI
GAZI
R32
GARANCIA
60 MUAJ
EKSTRA
Operim i qete dhe silencioz i pajisjes
SIPERFAQJA QE MBULON
25-40 m²
EKSTRA
Temperatura e punes ngrohje/ftohje -15~+43⁰ C
EKSTRA
Mundesi opsionale per kontrollin nepermjet Wi-Fi

Ju gjithashtu mund të dëshironi