• -21 000 ALL
  • I ri

Frigorifer Hitachi R-BG410PRU6 (GPW)

R-BG410PRU6 (GPW)
Produkt i ri
10 Artikuj
104 990 ALL
83 990 ALL Ruaj 21 000 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit

  • Teknologjia Nano Titanium(per heqjen e bakterieve dhe aromave
  • Teknologjia Eco Thermo Sensor(ftohje optimale dhe kursim energjie)
R-BG410PRU6 (GPW)
Produkt i ri
10 Artikuj

Fleta e të dhënave

KAPACITETI TOTAL (NETO)
320 L
KLASA ENERGJISE
A++
KOMPRESOR INVERTER
po
MODELI
R-BG410PRU6 (GPW)
KONTROLLI
Mekanik
KAPACITETI I NGRIRESIT
105 L
KAPACITETI I FTOHESIT
215 L
SISTEMI I NGRIRJES
No frost
SISTEMI I FTOHJES
No frost
MARKA
Hitachi
NUMRI I KOMPRESORVE
1
RAFTE XHAMI
Po
NIVELI I ZHURMES
43 dB
ZONE E FRESKET
Po
PERMASAT
190 x 60 x 68 cm
ALARM
Po
GARANCIA
24 muaj

Ju gjithashtu mund të dëshironi