• I ri

FRIGORIFER SAMSUNG RS68A8531B1/EF

RS68A8531B1/EF
Produkt i ri
217 900 ALL
Artikujt e fundit në gjendje

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
  • Multi Air Flow- siguron temperature te njetrajtshme ne cdo hapsire te frigoriferit
  • Twin Cooling Plus ™ technology: Sistemi pavarur I dy kompartimenteve I cili ruan dhe optimizon dy here me gjate lageshtine dhe temperaturen
  • Humidity Control
RS68A8531B1/EF
Produkt i ri

Fleta e të dhënave

KLASA ENERGJISE
A+
KOMPRESOR INVERTER
Po
KAPACITETI TOTAL (NETO)
634 L
MODELI
RS68A8531B1/EF
DISPENSER AKULLI
Po
AKSESOR
Po
KONTROLLI
Elektronik me prekje
KAPACITETI I NGRIRESIT
225
KAPACITETI I FTOHESIT
409 L
SISTEMI I NGRIRJES
No Frost
SISTEMI I FTOHJES
No Frost
MARKA
Samsung
RAFTE XHAMI
Po
NUMRI I KOMPRESORVE
1
ZONE E FRESKET
Po
NIVELI I ZHURMES
39 dB
PERMASAT
91.2 x 178 x 71.6
ALARM
Po
GARANCIA
24 Muaj
DISPENSER UJI
Po