• I ri

Frigorifer Samsung RS67A8810WW

RS67A8810WW
Produkt i ri
219 900 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
  • Multi Air Flow- siguron temperature te njetrajtshme ne cdo hapsire te frigoriferit
  • Twin Cooling Plus ™ technology: Sistemi pavarur I dy kompartimenteve I cili ruan dhe optimizon dy here me gjate lageshtine dhe temperaturen
  • Humidity Control
RS67A8810WW
Produkt i ri

Fleta e të dhënave

DISPENSER AKULLI
Po
KLASA ENERGJISE
A+
KOMPRESOR INVERTER
PO
KAPACITETI TOTAL (NETO)
617 l
MODELI
RS67A8810WW
KAPACITETI I FTOHESIT
407 l
AKSESOR
Po
KONTROLLI
Elektronik me prekje
KAPACITETI I NGRIRESIT
210 l
MARKA
Samsung
SISTEMI I NGRIRJES
No Frost
SISTEMI I FTOHJES
No Frost
RAFTE XHAMI
Po
NUMRI I KOMPRESORVE
1
ZONE E FRESKET
Po
NIVELI I ZHURMES
39 dB
PERMASAT
178 x 91.2 x 71.6
GARANCIA
24 Muaj
ALARM
Po
DISPENSER UJI
Po