• -30 000 ALL
  • I ri

Frigorifer SBS Hitachi R-W660PRU7 (GPW)

R-W660PRU7 (GPW)
  • Sistem i ftohjes Dual Fan(Ftohje e pavarur e dy kompartimenteve)
  • Teknologjia Nano titanium(per heqjen e bakterieve dhe aromave
  • Teknologjia Eco Thermo Sensor(ftohje optimale dhe kursim energjie)
10 Artikuj
199 990 ALL
169 990 ALL Ruaj 30 000 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
R-W660PRU7 (GPW)
10 Artikuj

Fleta e të dhënave

MODELI
R-W660PRU7
KAPACITETI TOTAL (NETO)
540 L
MENYRA E KONTROLLIT
Elektronik me prekje
KOMPRESOR INVERTER
PO
KLASA ENERGJISE
A+
KAPACITETI I FTOHESIT
396 L
KAPACITETI I NGRIRESIT
144 L
SISTEMI I NGRIRJES
NO FROST
MARKA
HITACHI
SISTEMI I NGRIRJES
NO FROST
NUMRI I KOMPRESORVE
1
KATEGORIA
FRIGORIFERE
ZONE E FRESKET
PO
GARANCIA
60 MUAJ
DISPENSER UJI
PO
DIMENSIONET
183.5 x 85.5 x 74 cm