• -1 100 ALL
  • I ri

Tigan TVS Virtus Induction 28 cm

Virtus Induction Frypan 28 cm
Produkt i ri
10 Artikuj
3 890 ALL
2 790 ALL Ruaj 1 100 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit

Tigan TVS Virtus Induction
Te perbera nga veshje e cila eshte kundra gervishtjeve, nuk ngjit dhe lejon produktet metalike te rreshqasin mbi te pa e demtuar veshjen .
Lehtesisisht te lashme.

Virtus Induction Frypan 28 cm
Produkt i ri
10 Artikuj

Fleta e të dhënave

MODELI
Virtus Induction Frypan
SKU
Location
MARKA
TVS
PERMASAT
28 cm

Ju gjithashtu mund të dëshironi