• -1 000 ALL
  • I ri

Fshese dore Philips FC6141/01

FC6141/01
Produkt i ri
8 990 ALL
7 990 ALL Ruaj 1 000 ALL

  • Politika e sigurisë Politika e sigurisë
  • Politika e dorëzimit Politika e dorëzimit
  • Politika e kthimit Politika e kthimit
  • Teknologjia me ciklon
  • Aksesor për makinë, Aksesor qoshe, Aksesor tapiceri
  • Kapaciteti Kosh plastik 0.5 kg
  • E karikueshme në makinë
FC6141/01
Produkt i ri

Fleta e të dhënave

MODELI
FC6141/01
FUQIA MOTORIKE
12 V
DEPOZITA E PLUHURIT
Kosh plastik
AKSESOR
Per makine dhe qoshe
FILTER
I lashem
MARKA
Philips
KATEGORIA
Fshese dore me bateri
GARANCIA
24 muaj